Néhány funkció mobilon nem elérhető!

Töltse le a teljes funkcionalitású PHARMINDEX Mobil alkalmazást Andoridra és iOS-re.

Előfizetek!

Jogi nyilatkozat

A weboldalon található valamennyi információ csupán tájékoztató jellegű, nem helyettesíti a képzett és felkészült egészségügyi dolgozók szakmai tudását. A weboldalon található adatok semmiképp nem helyettesítik, illetőleg nem teszik szükségtelenné a megfelelő szakmai gyakorlatot vagy képzettséget.

A Kiadó a weboldalon található valamennyi információ közzététele során a lehető legnagyobb gondossággal jár el, ennek ellenére előfordulhatnak eltérések a forrásadatok és a weboldalon található információk között, kérjük, minden esetben az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által jóváhagyott hivatalos alkalmazási előírásokat és betegtájékoztatókat tekintse irányadónak.

Tekintettel a weboldal informatív jellegére, a Kiadó elhárít mindennemű, a weboldalon található adatokkal kapcsolatos felelősséget. A felhasználó a weboldal használatával figyelembe veszi a korlátozott felelősségből eredő hátrányokat, és kifejezetten úgy tekinti, hogy e hátrányokat megfelelően ellentételezik a weboldal előnyei (különös tekintettel annak ingyenességére).

A regisztráció során kért, valós adatok megadásával a felhasználó jogot szerez a www.PHARMINDEX-Online.hu és www.medimagister.hu oldalainak rendeltetésszerű használatára, de a felhasználó nem jogosult annak továbbértékesítésére, terjesztésére, vagy áruba bocsátására.

A weboldal üzemeltetője, az adatok tulajdonosa jogot formál arra, hogy a nem valós adatokkal regisztráló felhasználót kizárja a weboldal használatából.

A kiadó oldalai teljes egészében - a reklámokkal, hirdetésekkel együtt - szerzői jogvédelem alatt állnak.

Az oldalon megjelenő tartalmak a Vidal Next Kft. szellemi terméke, a felhasználók nem jogosultak az itt található információ terjesztésére vagy továbbértékesítésére.

A www.PHARMINDEX-Online.hu és a www.medimagister.hu oldalain található adatok, a lekérdező rendszer, a hozzá kapcsolódó software-ek és grafikai elemek szerzői jog által védettek; ezek részben, vagy egészben történő másolása, az adatok bármilyen, a rendeltetésszerű használattól eltérő célú vagy módú felhasználására illetőleg manipulálására, a programok visszafejtésére valamint módosítására tett kísérletek (amennyiben a Vidal Next Kft. ezeket előzetesen írásban nem engedélyezte) tiltottak, és polgári peres, valamint büntető eljárás kezdeményezését vonhatják maguk után.

Az MTI honlapon felhasznált hírei szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Jelen weboldal hirdetési bevételekből működik. A hirdetések közzétételekor a hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el és szakembereink szakmai meggyőződésével összhangban levő információkat jelentetünk meg oldalainkon, illetve hirdetési anyagokban.

Minden hirdetésnek minősülő megjelenő anyagunk mellett feltüntetjük a "Hirdetés" megjelölést, esetleg (X) jelölést, amennyiben ezt az esetlegesen szűkös rendelkezésre álló hely megkívánja.

Copyright Vidal Next Kft. 1994-2018. Minden jog fenntartva!

(Utolsó módosítás: 2018. november 9.)

Frissítve: 2017.11.08

Ajánlott cikkek