A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Coloplast Alterna Free/Hide-away elrejthető ürítővel, egyrészes, nyílt, hidrokolloid, maxi, bőrszínű, 12-70 mm, 460 ml

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0918390309 - Egyrészes, öntapadó, hidrokolloid zsákok (maxi méret)
hirdetés

Coloplast Alterna Free/Hide-away elrejthető ürítővel, egyrészes, nyílt, hidrokolloid, maxi, bőrszínű, 12-70 mm, 460 ml 1 darab

1 darab

V

788 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív091839

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

TERMÉKLEÍRÁS
Alterna Free/Hide-away egyrészes, nyíltvégű sztómaterápiás zacskó
Rendeltetés
Elsősorban híg állagú széklet felfogására, üríthető sztómaterápiás segédeszköz
Sztómazacskó anyaga
Alterna Free sztómazacskó lágy, a gázok számára átjárhatatlan, szagzáró és zörgést csökkentő dombornyomott, négyrétegű filmszerű anyagból készül.
Textíliaszerű külső borítása puha poliészter, amely vízlepergető és nem zörög, a ruházathoz nem tapad, továbbá nem bolyhosodik többnapi használat után sem.
A tapadó felszín leírása
Alterna Free ovális alakú tapadó felszíne két eltérő színű, spirálisan váltakozó rétegből áll.
A fehér színű réteg funkciója a bőrhöz való megfelelő tapadás biztosítása és a bőrvédelem. A barna színű réteg szerepe erősíteni a ragasztó erózióval szembeni ellenállását. A tapadó felszínen váltakozó rétegek és az eszközfelhelyezés eseti eltérései megelőzik, hogy a bőr folyamatosan ugyanazon tapadó anyagnak legyen kitéve. Jól látható fülecske segíti, hogy a tapadó felszín az előkészítés során érintetlen maradjon és levételkor egyszerűbben eltávolító legyen a bőrről.
Elrejthető ürítőnyílás leírása
Alterna Free nyíltvégű zacskóba beépített, kétfüles, tépőzáras ürítő-rész megbízható, higiénikus és használatához nincsen szükség külön csatra. Az ürítőnyílás lezárt állapotban egyszerűen feltekerhető és kis helyen elrejthető a sztómazacskó borítása alatt, a diszkréció érdekében.
Szagszűrő-betét leírása
A banán alakú szűrőbetét habszivacs és aktív szenes egységekből áll. A habszivacs „előszűrőként” szolgál. Az aktív szenet védőfilm borítja, és teflon membrán védi a bélsártól és a nedvességtől. A szűrőn található lyukon át távoznak a tisztított gázok.

hirdetés

Interakciók

Coloplast Alterna Free/Hide-away elrejthető ürítővel, egyrészes, nyílt, hidrokolloid, maxi, bőrszínű, 12-70 mm, 460 ml