A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Derby 1.433

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 1221270303 - Elektromos motorral meghajtott, joystick-irányítású szobai kerekesszékek
hirdetés

Derby 1.433 1 darab

1 darab

V

843 041 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív122127

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Meyrától megszokott felépítésű, de kevesebb részegységből álló, ezáltal gazdaságosabban javítható elektromos meghajtású kerekesszék. Fordulékony, kis helyen is mozgékony, adaptívan választható, szétszedhető, összecsukható kerekesszék, elsősorban szobai használatra.
38-51 cm-ig beállítható ülésszélességgel (46cm széles ülőlappal), 42 cm-es ülésmélységgel, magasságban állítható kartámasszal és magasságban beállítható, levehető lábtartóval rendelhető. A normál háttámla magassága 45 cm, lumbális hajlattal ellátott.
Teljes szélessége 63 cm, maximális teherbírása 120 kg.
Irányító doboza mind bal, mind jobb oldalra szerelhető, a helyzete a kézhez beállítható. Jó dinamikájú, könnyen kezelhető kerekesszék, szűk helyeken is ideális.
Akkumulátorai külön-külön könnyen kivehetőek, a szék összecsukva csak 36 cm széles, így könnyen szállítható. Szállításhoz levehetők a kartámaszok, a vezérlő doboz, a háttámla és lábtartók is.
A váz sárga vagysötétkék színben, az erős műanyag-szövetből készült huzat fekete színben kapható. 2 db zselés meghajtó akkumulátorral (egyenként 12V 40 Ah vagy 50 Ah, összesen 24V) szerelve szállítjuk. Kerekei, elöl 8” (200 x 50 mm), hátul 12 1/2” x 2 1/4” méretűek.