A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Közösítő vezeték Bellman ébresztőórához

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 2145303609 - Szerelt jelzőeszközök: K1 közösítő egység
hirdetés

Közösítő vezeték Bellman ébresztőórához 1 darab

1 darab

V

1 905 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív21453036

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Funkciók:
A BE1340 Bellman ébresztőórát csatlakoztathatja (13)a Bellman Visit 868 rendszer vevőjéhez az órával szállított Bellman közösítő kábel segítségével. A csatlakoztatott ébresztőóra a rendszer vevőjével egyszerre jelez bármilyen jelzés (csengetés, telefon stb.) esetén. Így telefonon keresztüli ébresztésre is van lehetőség.
Jelzések:
Fényjelzés: A Bellman ébresztőóra aktiválása esetén a keretbe beépített 4 villogó éles fehér fénnyel villogni kezd. A fényjelzés az óra hátulján található kapcsolóval (9) kiiktatható.
Hangjelzés: A Bellman ébresztőóra hangereje kb. 80 dB (1 m-es távolságban), 500-1000 Hz frekvenciatartományban mely ébresztéskor ill. külső jelzéskor aktiválódik. Kikapcsolható a hátoldalon található kapcsolóval (7).
Vibrációs jelzés:A Bellman ébresztőórához csatlakoztatható (16) BE1270 Bellman ágyvibrátor rezgő jelzést ad ébresztéskor és külső riasztáskor.