A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Nelaton Norta 100% szilikon ballon katéter, 10 ml, 12-22 Ch

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0924030603 - 100%-ban szilikon ballonkatéterek felnőttek számára
hirdetés

Nelaton Norta 100% szilikon ballon katéter, 10 ml, 12-22 Ch 1 darab

1 darab

3 200 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0924

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A Nelaton norta 100%szilikon katéter elsősorban a tartós katéterviselés céljáral készült bármilyen eredetű vizeletretenció esetén ( heveny és krónikus vizelési rendellenességek, operáció közbeni és utáni vizeletelvezetés), valamint vizeletkiválasztás mérésének céljából.
A Norta 100% szilikon katéter különösen rugalmas, bevezetésekor a nyálkahártya nem sérül. A katéter sima, egyenletes felszíne megakadályozza a sólerakódást és a baktériumok megtelepedését. Azok számára is előnyös, akiknek latexszel szembeni allergia áll fenn. A katéternyílás legömbölyített vége és a katéter szilikonos felülete megakadályozza a nyálkahártya megsértését. Nagy drénezési telsesítményt biztosít.
Rtg képernyővel láthatóvá tehető.
Használati időtartam: maximálisan 8 hét.