A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Service Standard 3600

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 1221060603 - Kétkezes, hátsókerék-meghajtású, összecsukható standard kerekesszékek
hirdetés

Service Standard 3600 1 darab

1 darab

V

111 079 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív12210606

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

GYSE EÜ emelt

EÜemelt1221060603

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Sztenderd kivitelű, nagy terhelhetőségű, acélvázas kerekesszék. Alapfelszereltség magában foglalja a normál, 40 cm magas háttámlát, 44 cm mély ülést, magasságban beállítható és levehető lábtartókat, rögzítőféket, normál méretű, 24`-os alumínium abroncsos, acél hajtókarikás tömör meghajtó és 200 x 50 mm-es tömör bolygókereket.
Súlya standard kivitelben 18,5-19,4 kg szélességtől függően. A kartámasza csapott kivitelű, mely asztal mellett is használható. Nagyon jó gördülési tulajdonsággal bíró kerekesszék, melynek ideális súlypont elhelyezése lehetővé teszi a járdaszegélyekre történő könnyű feljutást (ezért elsősorban dinamikus, megfelelő egyensúlyérzékű embereknek javasoljuk).
Választható beülő szélességek: 38, 40 ,43, 45, 48 és 51 cm.
Comb illetve dupla lábszár amputáltaknak és egyensúlyzavarokkal küzdőknek kerék-hátrahelyező adapterrel együtt javasoljuk (jelenleg nem felírható). Ezüst színű porlakkozott kivitelben készül fekete gyöngyvászon háttámla és ülés huzattal.

Felár ellenében kérhető hozzá lépcsős karfa, biztonsági öv, párna és fejtámasz is.