Egyedüli gyógyszergyárként kapott Superbrands díjat a Boehringer Ingelheim

Első alkalommal díjazták Superbrands kitüntetéssel a 125 éves múlttal rendelkező Boehringer Ingelheim gyógyszergyárat. A Superbrands program célja olyan kiemelkedő márkák bemutatása, amelyek pozitív példát jelentenek a fejlődni kívánó piaci szereplők számára. Az elismerés pozitív visszaigazolás nemcsak a Boehringer Ingelheim, hanem partnerei, valamint az orvosok és a betegek számára is, akik megerősítést kapnak abban, hogy egy megkülönböztetett gyógyszergyár kiemelkedő készítményeit alkalmazzák.

hirdetés

A 125 éve alapított Boehringer Ingelheim a világ 20 vezető gyógyszeripari vállalata között az egyik legdinamikusabban fejlődő gyógyszergyár. A világ 50 országában 142 leányvállalattal rendelkezik és 42.000 alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat legfontosabb értéke a folyamatos fejlődés és megújulás. Kutatásaik eredményeként olyan gyógyszereket, terápiákat fejlesztenek ki, amelyek embereket gyógyítanak, és életminőségük javítását szolgálja.

Hazánkban ma már évi több mint 10 milliárd Ft értékben forgalmaz vényköteles, vény nélkül kapható és állatgyógyászati termékeket. Az 1990-es évek óta egyre jelentősebb gyógyszerválasztékot biztosítanak többek között a krónikus obstruktív légúti betegség (COPD), az asztma, a szív- és érrendszeri betegségek, a stroke, a diabétesz, a Parkinson-kór, illetve az artózis kezelésére. Vény nélkül kapható gyógyszerei a gyomor- és bélrendszer, a felső légúti megbetegedések, valamint a vitamin, ásványianyag pótlás területén használatosak. Az állatgyógyászati ágazat termékfejlesztésének eredményességét bizonyítja, hogy a legnagyobb, hazai forgalmú állatgyógyászati készítmény a vállalat egyszer oltandó sertésvakcinája.

"A Business Superbrands 2011 cím elnyerése azért is nagy elismerés számunkra, mert egy független szakmai zsűritől kaptunk megerősítést arról, hogy a saját ágazatunkban kiemelkedően végezzük a munkánkat, hogy a gyógyítás irányába tett erőfeszítésünket nagyra értékelik. Számunkra ez az elismerés azt bizonyítja, hogy az elmúlt 10 évben egy hatékonyan tevékenykedő gyógyszerismertetői hálózatot, az egészséggazdaságban valódi értéket teremtő, az egészségügyi döntéshozók és az üzleti partnereink elismerését is bíró szerepet sikerült felépítenünk, s partnereink megelégedésére működtetnünk. Bár a Boehringer Ingelheim márka kapta az elismerést, ez azonban a kiváló gyógyszereinkkel elért gyógyító tevékenységnek szól. A vállalat 125 éves múltjára, innovatív erejére és kiváló gyógyszereinkkel elért gyógyító munkánkra és munkatársainkra egyaránt büszke vagyok." - mondta dr. Zalai Gábor, a Boehringer Ingelheim magyarországi szervezetének igazgatója.

további információ:

Környei Ágnes

WELL PR Ügynökség

Szerző:

PHARMINDEX Online