Megújult a Magyar Orvos című szakmai folyóirat

hirdetés

Budapest, 2012. szeptember 26., szerda (MTI) - Megújult a húszéves múltra visszatekintő Magyar Orvos, a hazai orvostársadalom meghatározó szakmai folyóirata, a főszerkesztői teendőket a jövőben Lakatos Péter professzor, a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikájának egyetemi tanára látja el, munkáját Takács István, a klinika docense felelős szerkesztőként segíti - olvasható a kiadványt februártól megjelentető Yoter Publishing szaklapkiadó szerdai közleményében.


Mint a közlemény rámutat, a lap a vényfelíró és praktizáló orvosok lapja, elsősorban az alap-, a szakrendelői és az általános kórházi ellátásban tevékenykedők munkáját segíti, "gyakorlatias és széleskörű" továbbképzést nyújtva. A lapban helyet kapnak gyógyszerismertetők, tallóz a világ elismert orvosi folyóirataiból, hiteles szakmai összefoglalókat jelentet meg vezető szakemberek közreműködésével, és hónapról hónapra érdekes híreket, provokatív kérdésektől sem mentes interjúkat közöl.


"A magyar egészségügyi médiapiac 20 éve megjelenő orvosi szakmai folyóirata mostantól hangsúlyosabb tartalommal és megújult grafikai megjelenéssel jelentkezik. A folyóiratot mind tartalmi, mind formai tekintetben korunk követelményeinek megfelelően frissítettük: így a lap és a szakmai tartalmak nemcsak a tradicionális, nyomtatott módon, hanem webes felületen és digitális formában is hozzáférhetőek lesznek" - fogalmazott Lakatos Péter professzor, az új főszerkesztő, kifejezve reményét, hogy az újítások segítik a praktizáló orvosok mindennapi munkáját.

Szerző:

PHARMINDEX Online