Az ország egyetlen praxismenedzsment-konferenciája

2022. november 11-én visszatér az ország egyetlen praxismenedzsment-konferenciája. Két pandémiás év után, a Magyar Tudományos Akadémia termeiben, immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a Nagy Magánpraxisnap.

hirdetés

Az izgalmas és aktuális témákat ezúttal kerekasztal-beszélgetések köré szervezik, amikhez nagyszerű résztvevők csatlakoznak.

Kerekasztal beszélgetés Jakupcsek Gabriellával

A résztvevők megtudhatják, milyen integrációs és közös tapasztalatokról számolnak be az utóbbi évek tranzakcióinak szereplői, úgy az eladói, mint a vevői oldalon. Szó lesz a páciensszerzés, -megtartás kihívásairól, a változó szokásokról az online környezet kapcsán, a közösségi média és a Google aktualitásairól. Kiderül, hogyan látják a piacot a vezető független vidéki szereplők, és hogy miként lehet fennmaradni, túlélni, jövőképet felrajzolni a tudatos csatornamenedzsment segítségével. Előtérbe kerülnek az ellátásszervezés kérdései is.

Kiknek a figyelmébe ajánlott a konferencia?

Orvosoknak, akik a magánegészségügyben képzelik el jövőjüket, praxistulajdonosoknak, privát egészségügyi intézmények vezetőinek és marketinges kollégáinak, befektetőknek, biztosítói, egészségpénztári döntéshozóknak és mindenkinek, aki kíváncsi a privát egészségügy aktuális körképére, a piaci alapon működő szereplők tapasztalataira és a szakértők meglátásaira. 

Ízelítő a programból:

1️⃣ Tulajdonosváltás után - eladók és vevők tapasztalatai. Résztvevők: Lancz Róbert (Doktor24), Kovács Antal (Doktor24 Da Vinci), Kecskés Kitti (Árkád, Mammut, Corvin Egészségközpontok), Leitner György (RMC Clinics).

2️⃣ Láncok térnyerése vs. butikok és szakmaspecialisták. Beszélgetőtársak: Dr. Babai László (Prima Medica), Dr. Börzsei-Knoll Veronika (Emineo), Dr. Mári Róbert (Wáberer MC), Dr. Tömösvári Noémi (Uránia MC).

3️⃣ Hiánypótló vidéki körkép - hogyan látják a piacot a vezető független vidéki szereplők? Beszélgetőtársak: Pigler István (Integrity), Rausz Attila (FMedical) és Szabó Gergely (Macroklinika) . 

4️⃣ Tudatos csatornamenedzsment, páciensszerzés és megtartás, ellátásszervezés. Beszélgetőtársak: Bálint Ádám (Medoc), Dr. Bánfalvi Péter (Dr. Bánfalvi Aranyér Kp.), Kiss András (BEK). 

5️⃣ A páciensszerzés aktuális kihívásai, változó szokások, megváltozott online környezet. Beszélgetőtársak: Bay Áron (online szakértő), Abonyi Zsolt (online kutató).

6️⃣ Ráadásként a konferencián mutatkozik be a TOP30 Legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben kiadvány. A beszélgetésben itt részt vesz a lapigazgató, Lengyel Lívia, valamint Dr. Rékassy Balázs és Dr. Végh Attila is.

Csatlakozzon Ön is, tartson kollégáival, versenytársaival!

REGISZTRÁLJON MOST, NE MARADJON LE! >>

Nagy Magánpraxisnap

 

 

Szerző:

foglaljorvost.hu (X)

Ajánlott cikkek