2022.06.10. XVII. Országos Patikanap - Mit kíván a magyar beteg?

A pandémia óta első alkalommal, személyes jelenléttel lehet megrendezni a Magyar Gyógyszerészi Kamara kezdeményezésére évek óta megvalósuló Országos Patikanapot. Az idén ismét Kecskemét, a városban családi vállalkozásban működő Hunyadi János Gyógyszertár ad otthont a rendezvénynek.

hirdetés

Az ünnepélyes megnyitót követően a szomszédos középiskola tanácstermében a „Mit kíván a magyar beteg?” címmel szakmai programra várják a gyógyszerészeket. Az előadások az adherencia program fejlesztésére, és a járvány utáni gyógyszerellátás tovább fejlődésére fókuszálnak. Az idei Patikanapon arra keresik a résztvevők a választ, hogy hogyan tudnak a gyógyszertárakban dolgozó szakemberek minél jobban, minél hatékonyabban a betegek rendelkezésére állni. A megnyitóra több helyi, és országos politikai és egészségpolitikai vezetőt, a társszervezetek és a hatóságok több képviselőjét is meghívták.

A betegeket szűrőbusz, a Hunyadi téren egészségügyi felvilágosító programokkal várják a szervezők a rendezvényre ellátogató gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

Az érdeklődők bővebb információt a Magyar Gyógyszerészi Kamara honlapján találhatnak. https://www.mgyk.hu/admin/data/file/20220524/patikanap_plakae-t.pdf 

FRISSÍTVE: Tekintse meg összefoglalónkat az eseményről  ITT! >>

 

Szerző:

Huszár Zsoltné Dr., szakgyógyszerész

Forrás:

Magyar Gyógyszerészi Kamara

Ajánlott cikkek