A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Adaptálható hasi sérvkötő, normál (Ortetika)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0412090303 - Normál méretű adaptív sérvkötők
hirdetés

Adaptálható hasi sérvkötő, normál (Ortetika) 1 darab

1 darab

14 039 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív041209

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Zsíros, lógó hasnál vagy hasfali műtétek után ajánlott. A haskötő anyaga rugalmas, bordás gumiszövet, tépőzár segítségével bősége szabályozható és rögzíthető. A haskötő felvétele mindig a fehérnemű fölé, és a ruha alá történik. Az övet körbevezetjük a derékon, megfelelő mértékig megfeszítjük, majd a tépőzárak összenyomásával rögzítjük a hason.
Amennyiben a beteg hasának mérete és deformitása miatt nem látható el adaptálható termékkel, akkor egyedi méretvétel alapján is készítünk eszközt (H-12). A hasi sérvkötő három szélességben kapható (keskeny: 16,5 cm, közepes: 24 cm, széles: 28 cm). Használata, kezelése a mellékelt használati útmutatóban megtalálható.