A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

AF-20 (Rehab-Észak)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0603060603 - Adaptív ágyék-keresztcsont ortézisek
hirdetés

AF-20 (Rehab-Észak) 1 darab

1 darab

V

18 778 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív06030606

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A fűző elasztikus anyagból készül. A bőségszabályzása elöl a hason, tépőzárakkal történik. A derék tájékot X alakú merevítés erősíti. A hát egyenes tartását a hátközépen elhelyezett és 2-2 db rugalmas műanyag merevítővel kierősített egyenestartó rész biztosítja. A háti merevítő sínek közül a gerinc mellettiek felnyúlnak a háti csigolyákig. A fűző hátoldaláról 2 vállheveder halad előre a vállakon át hátközépen keresztezve, majd a mellkasi részen záródva.
A háti és ágyéki gerinc rögzítése, megtámasztása, nagyobb fokú mozgás biztosítása mellett. Háti-ágyéki spondylosis, discopathiák, tartási hibák korrekciója idősebb korban, kövér, petyhüdt izomzatú egyéneknek. Gerinc degeneratív elváltozásai esetén.