A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

AH-16 (Rehab-Észak)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0412090603 - Extra méretű adaptív sérvkötők
hirdetés

AH-16 (Rehab-Észak) 1 darab

1 darab

V

24 194 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív041209

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Hasfali sérv operált hasfali sérv, köldök sérv esetén, illetve a has kóros alakváltozásai, a belső zsigeri szervek süllyedése esetén alkalmazzuk. A haskötő erős vászonból készül. A felhelyezés, rögzítés, fűző és combszalag segítségével történik.
A haskötő felvételét fekvő helyzetben célszerű elvégezni, mert a hasi részek alakváltozásának korrekciója így biztosítható legjobban. A haskötő a test kontúrját kiválóan követő rugalmas gumiszövetből, és vászonból készül. Kinyitott állapotban a test köré a has magasságában a fehérnemű fölé helyezzük, majd a test körül összehúzva oldalt a tépőzárral rögzítsük. A felhelyezés és használat során minden esetben tartsuk be az orvos utasításait!