A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

AkusTone fülspray

orvostechnikai eszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

AkusTone fülspray 15 ml

15 ml

VN

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Leírás

Az AkusTone egy gyógyászati segédeszköznek minősülő, CE jelzéssel ellátott orvostechnikai eszköz, amely segít a fültisztítás során a megfelelő fülhigiénia fenntartásában, megkönnyíti a fülzsírdugó eltávolítását.
Miért az AkusTone?
- Feloldja a lerakódott fülzsírt a fültisztítás során,
- Megakadályozza a fülzsírdugó kialakulását,
- Alkalmas a megfelelő fülhigiénia fenntartására túlzott fülzsírtermelődés esetén gyermekeknél* és felnőtteknél egyaránt, illetve hallókészüléket vagy fülhallgatót használók megfelelő fülhigiéniájának fenntartására,
- Megakadályozza a víz pangását a fülben fürdés vagy vízi sport űzése közben, illetve azoknál, akik hajlamosak a külső fül visszatérő fertőzéseire.
Kinek ajánlott?
- Csecsemők* és gyerekek számára
- Felnőtteknek
- Vizi sportot űzőknek
- Hallókészüléket használóknak
- * Gyermekek és csecsemők esetében a terméket körültekintően a felnőttnek kell alkalmaznia. Ne helyezze az applikátort túl mélyen a fülbe, hogy ne okozzon hallószervi károsodást. Csecsemőknél és 1 évnél fiatalabb gyermekeknél történő alkalmazás előtt kérjen orvosi tanácsot.
Ajánlott adagolás
Fülzsírdugó feloldására: Használja naponta 3-5 alkalommal a lerakódott fülzsír feloldódásáig.
Megelőzés és a megfelelő fülhigiénia: Használja hetente 1-2 alkalommal a fülzsírdugó kialakulásának megelőzésére. Használja közvetlenül fürdés előtt a víz pangásának megelőzésére.
Használat
Permetezze az oldatot a külső hallójáratokba az applikátor (szórófej) segítségével! A különleges applikátor lehetővé teszi a termék könnyed permetezését a hallójáratba, elkerülve a túlzott nyomást. Kialakításának köszönhetően pedig a készítmény eloszlása egyenletes a hallójáratban, ezért az applikátort nem kell mélyen a fülbe helyezni.
Gyermekek és csecsemők esetében a terméket a felnőttnek körültekintően kell alkalmaznia. Ne helyezze az applikátort túl mélyen a fülbe, hogy ne okozzon hallószervi károsodást. A készítmény használata után a hallójárat további öblítésére nincs szükség. Az első használat előtt néhányszor nyomja le a szórófej pumpáját, hogy megfelelő permetet biztosítson. Használat után folyóvízzel mossa le az applikátort és óvatosan szárítsa meg. Ha az applikátor nem megfelelően működik, szedje le és tegye vissza az adagolópumpára.
Figyelmeztetések
Ne használja, ha túlérzékeny a készítmény bármely összetevőjével szemben. Ne használja, ha hallószervi megbetegedésben szenved, a dobhártyája megrepedt, vagy idegen test van a fülében. Ne alkalmazza szembe, orrba vagy a szájüregbe. Csecsemőknél és 1 évnél fiatalabb gyermekeknél történő alkalmazás előtt kérjen orvosi tanácsot. Amennyiben fülzsírdugó feloldására alkalmazza a készítményt és hallásproblémái vagy egyéb tünetei 5 nap használat után sem javulnak, forduljon orvoshoz. Higiéniai megfontolásokból a készítmény használata csak egy személynek javasolt.
Tárolás
Gyermekektől elzárva tartandó! Az eredeti csomagolásban 15 - 25oC tárolandó. Ügyeljen a megfelelő tárolási körülmények betartására. A feltüntetett lejárati idő után ne használja a készítményt.
Kiszerelés és formátum
Az AkusTone egy 15ml-es, szórófejes applikátorral ellátott spray, mely akár 300 adagra is elegendő.