A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Amoena Contact

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0630180603 - Szilikonos teljes emlőprotézisek
hirdetés

Amoena Contact 1 darab

1 darab

36 779 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0630180603

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Contact testre tapadó hűsítő mellformák
A legteljesebb biztonság és könnyebbség

A Contact protézis közvetlenül a testre tapad, és együtt mozog vele - ugyanúgy, mint a természetes mell. Kellemes a viselése, megteremti a test szimmetriáját és tehermentesíti a vállakat. De nem csak testileg segíti elő a jó közérzetet. A legújabb vizsgálatok igazolják, hogy a mellműtött nők az öntapadó protézis viselése által nagyobb önbizalomra és több életörömre tesznek szert.
Az Amoena egyedülálló Comfort+ hőkiegyenlítő anyagának köszönhetően a mellformák a testhőmérsékletének változtatásakor is egész nap tartó frissességet biztosítanak.

A lágy hátoldalú protézis ragasztófelülete egy teljesen bőrbarát, aktív tapadóréteg, amely rendszeres tisztítás mellett másfél - két évig is problémamentesen viselhető. A protézist csak az Amoena által gyártott speciális tisztítószerrel szabad tisztítani.

Minden mellműtött nő viselhet Contact protézist - gyakran már röviddel az utókezelések (kemo- és sugárterápia) befejezése után. Az Amoena Contact igazi varázsa az Amoena által szabadalmaztatott tapadógyöngyökel ellátott tapadó rétegében rejlik. A tapadógyöngyök hatékonysága nagymértékben függ viselője bőrtípusától, izzadékonyságától és a mellforma ápolásától.

Amoena