A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Amoena Energy

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0630180603 - Szilikonos teljes emlőprotézisek
hirdetés

Amoena Energy 1 darab

1 darab

26 899 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0630180603

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A kényelem és természetesség maximuma

Az Amoena többrétegű szimmetrikus mellforma külső rétege a lágyabb, a hátsó réteg erősebb tartású de könnyített szilikon. Ennek révén ez a forma 10%-kal könnyebb mint más mellformák, és egyúttal az úgynevezett körteformájú emlő pótlására alkalmas. A mellforma a hátoldali rétege lágy gélszerű szilikon rétegből, a külső rétege pedig természetes tartású normál szilikonból áll. Ezzel a megoldással a két réteg közötti eltérő szilárdság a természetes mellhez leginkább hasonlító fizikális adottságokat biztosít viselőjének. A test felöli puha hátoldalának zselés anyaga tökéletesen illeszkedik bármilyen műtéti felülethez, maximális kényelmet biztosítva viselőjének.

A két réteg között az Amoena egyedülálló hőmérsékletkiegyenlítő Comfort+ anyaga található, ami folyamatosan biztosítja az optimális hőmérsékletet a protézis és a test között.

A protéziseket a rendkívül selymes tapintású, teljesen bőrbarát és könnyen tisztítható SuperSoft filmmel borítják.

Amoena