A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Anita Basic Extra

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Anita Basic Extra 1 darab

1 darab

V

10 541 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0903240306

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Protézistartó melltartó
mindkét oldalon egyaránt használható

A protézistartó melltartó biztosan tartja a protézist a testen és megadja a protézis végső formáját. A normál melltartóktól eltérő szabása:
• a magasan záródó dekoltázs, amely tökéletesen fedi a műtéti területet,
• a magasabb oldalsó kar alatti szabásvezetés, amely jobb támasztó funkciót biztosít a hónaljárokban, kritikus nyomáspontok kialakulásának megelőzésére.
• a széles, párnázott - keresztirányban is stabil –vállpánt bedolgozott ”teherelosztó” betéttel, különösen erős mell és limfödémás kar esetén biztosít kímélő tartást az állapot stabilizálására, a kritikus nyomáspontok kialakulásának megelőzésére.
• anatómiailag formált szélesebb mell alatti pánt megakadályozza a szilikon mellprotézis begyűrődését.
• varrások és varrásszélek sima, lapos eldolgozása, állítható vállpántmagasság, a hátrészen rugalmas, háromfokozatú méretállítási lehetőség a kritikus nyomáspontok kialakulásának megelőzésére.
• dermatológiailag tesztelt korszerű anyagok felhasználása,
• jobb, bal vagy - mindkét oldalra bevarrható speciális protézistartó zseb megakadályozza a protézis elmozdulását.
Személyes próba és méretvétel alapján standard méretsorból (méret+kosár) a méretsorozatos terméket a betegre adaptáljuk és a műtéti megoldásnak megfelelő speciális protézistartó zsebet bevarrjuk.