A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Anita Initial

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0630180303 - Ideiglenes emlőprotézisek
hirdetés

Anita Initial 1 darab

1 darab

V

2 248 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív06301803

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Textil ideiglenes mellprotézis 1014X
szimmetrikus anatómiai forma
mindkét oldalon egyaránt használható

Közvetlenül mellműtét után az elsődleges ellátást szolgálja. Rendkívül könnyű anatómiailag formált textilprotézis, amely, átmeneti optikai korrekciót biztosít a műtéti heg gyógyulásáig és a sugárkezelés alatt. Az előformázott elülső oldal és a bőrbarát -100% pamut - érintkező oldal a műtéti terület mindennemű izgalmát és terhelését kizárja. Speciális légáteresztő tömőanyag segítségével formázható.
A méretsorozatos terméket személyes próba során a betegre adaptáljuk.

Speciális, pehelykönnyű, légáteresztő tömést tartalmazó textil tok, amely követi a mellkas és a műtéti heg vonalát, alatta a bőr jól szellőzik. Érintkező oldala pamut alapanyagú, bőrirritációt nem okoz, így viselése a legérzékenyebb bőrfelületen sem ellenjavallt. Az itt kiképzett nyíláson keresztül a tömőanyag eltávolítható, illetve pótolható, a mellforma és a mellnagyság tökéletesebb kialakításához. Optikailag kiegyenlítő képet ad anélkül, hogy a műtéti területet terhelné.

• Bőrbarát pamut érintkező oldal
• Előformázott külső oldal

Anyagösszetétel:

75% CO,25% PES