A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Anita Light

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Anita Light 1 darab

1 darab

V

20 942 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0630180603

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Szilikonos könnyített teljes emlőprotézis
szimmetrikus vagy asszimetrikus anatómiai forma
mindkét oldalon vagy jobb illetve bal oldalon használható

Lágy szilikon magból álló mellformát utánzó könnyített súlyú protézis, amely biztosítja a test anatómiai szimmetriáját és a gerincoszlop egyenletes terhelését. Mozgásban, konzisztenciában a természetes mellhez hasonlít. Nagyfokú hővezető-képessége által átveszi a testhőmérsékletet. A protézist matt, bőrhatású, természetes alapanyag összetételű poliuretán fólia fedi. A mikroszálas hátoldalú szilikon esetében mikroszál anyag az érintkező oldalon, amely optimális bőrlégzést biztosít. Az alkalmazott anyagok bőr irritációt nem okoznak, a műtéti területen nem alakulnak ki kritikus nyomáspontok. kímélése A méretsorozatos terméket személyes próba során a betegre adaptáljuk.


100% szilikon