A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Anita Partial

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0630180606 - Szilikonos részleges emlőprotézisek
hirdetés

Anita Partial 1 darab

1 darab

V

20 942 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0630180606

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Szilikonos részleges emlőprotézis 1028X
szimmetrikus vagy aszimmetrikus anatómiai forma
mindkét oldalon egyaránt használható

Mellmegtartó –részleges- műtétek, vagy a mell fejlődési rendellenessége esetén a szöveti hiányok pótlására, optikai kiegyenlítésre, a test anatómiai szimmetriájának megőrzésére. A teljes mellet vagy annak egy részét befedő mellformát utánzó lágy, a természetes mellhez hasonló konzisztenciájú, formakiegyenlítő szilikon „héjprotézis” biztosítja a test anatómiai szimmetriáját és a gerincoszlop egyenletes terhelését. Elvékonyodó szélekkel tökéletes átmenetet képez a mellkasra. Nagyfokú hővezető-képessége által átveszi a testhőmérsékletet. A protézist matt, bőrhatású, természetes alapanyag összetételű poliuretán fólia fedi. Egyes termékek érintkező oldala mikroszálból, a tökéletesebb bőrlégzés biztosítására. Az alkalmazott anyagok bőr irritációt nem okoznak, a műtéti területen nem alakulnak ki kritikus nyomáspontok. A méretsorozatos terméket személyes próba során a betegre adaptáljuk.

100 % szilikon