A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Anita Standard Extra

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0903240306 - Extra melltartók szilikonos emlőprotézishez
hirdetés

Anita Standard Extra 1 darab

1 darab

14 224 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0903240306

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Protézistartó melltartó
Protézistartó zseb mindkét oldalon

A protézistartó melltartó biztosan tartja a protézist a testen és megadja a protézis végső formáját. Jobb-vagy bal oldalon bevarrt protézistartó „zseb” megakadályozza a protézis elmozdulását. A magasabb dekoltázs tökéletesen fedi a műtéti területet. A szélesebb rugalmas, - keresztirányban is stabil- vállpánt egyenletes súlyelosztást biztosít, kíméli a nyiroködémás kart, megelőzi a váll- és tarkótáji fájdalmakat. Állítható vállpántmagasság a hátrészen a kritikus nyomáspontok kiküszöbölésére. A magasabb oldalsó kar alatti szabásvezetés jobb támasztó funkciót biztosít a hónaljárokban a kritikus nyomáspontok kialakulásának megelőzésére. Elasztikus hátrész, háromfokozatú méretállítási lehetőség. Anatómiailag formált mell alatti pánt megakadályozza a protézis begyűrődését. Varrások, varrásszélek lapos, sima eldolgozása a kritikus nyomáspontok kiküszöbölésére. Személyes próba és méretvétel alapján standard méretsorból (méret+kosár) méretsorozatos terméket a betegre adaptálható.