A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Attends Slip Active 9L (2656 ml)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0930040624 - Egyszer használatos nadrágpelenkák 2001 ml-től (nagy méret)
hirdetés

Attends Slip Active 9L (2656 ml) 1 darab

1 darab

212 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0930

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Az Attends Slip Active termékek speciálisan a súlyos inkontinencia kezelésére lettek kifejlesztve. A visszazárható, kétlépcsős rögzítő rendszernek és az anatómiai formának köszönhetően könnyű a termék felhelyezés, és tökéletes az illeszkedése. A nedvszívó mag szabadalmaztatott Quick-Dry® technológiát tartalmaz, mely kimagaslóan száraz érzést és extra biztonságot nyújt a mindennapi aktivitáshoz.

Mint minden Attends termék, a Slip Active is tartalmaz szagmegkötő rendszert, melynek segítségével csökken a kellemetlen szagok kialakulása.

A derékrész légáteresztő, bőrbarát anyagból készült, mely engedi a levegő szabad áramlását, lehetővé téve a bőr szellőzését.

Az Attends Slip Active 3 nedvszívó fokozatban (8, 9 és 10) valamint M-es és L-es méretben kapható.
A termékek fehér színűek a diszkréció érdekében.