A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Attends Slip Regular 9 S (1700 ml)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Attends Slip Regular 9 S (1700 ml) 1 darab

1 darab

V

112 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0930

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Az Attends Slip Regular hatékony, minden előnyt egyesítő védelmet nyújt a súlyos inkontinenciára. A pelenka anatómiai formájának köszönhetően tökéletes illeszkedést biztosít. A 3 rétegű nedvszívó mag szabadalmaztatott Quick-Dry® technológiájú, mely kimagaslóan száraz érzést és extra biztonságot nyújt a mindennapi aktivitáshoz. A szárnyak légáteresztő, bőrbarát anyagból készültek, melyek engedi a levegő szabad áramlását, lehetővé téve a bőr szellőzését.

Mint minden Attends termék, az Attends Slip Regular is szagmegkötő rendszerrel rendelkezik, melynek segítségével csökken a kellemetlen szagok kialakulásának esélye.

Az Attends Slip Regular klasszikus módon 4 ragasztószalagos rögzítőrendszerrel rendelkezik az extra biztonság és kényelem elérésének érdekében. A nadrágpelenka a következő méretekben érhető el:
8-as nedvszívó fokozatban M, L
9-es nedvszívó fokozatban XS- L
10-es nedvszívó fokozatban S- L

Fehér színűek az extra diszkréció érdekében.

Az Attends Slip Regular használata ajánlott az egészséges bőr eléréséhez, megtartásához.