A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Attends Soft 6 (1301 ml)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Attends Soft 6 (1301 ml) 1 darab

1 darab

V

102 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0930

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Attends Soft betétek súlyos inkontinenciára

Az új Attends Soft 6-os és 7-es betétek egy teljesen új koncepciót követnek az Attends Soft termékcsaládon belül. A vékony és biztonságos Micro betétek speciálisan a súlyos vizeletinkontinencia kezelésére lettek kifejlesztve. A puha és kényelmes felsőrésszel rendelkező Attends Soft betétek vékonyak és diszkrétek, valamint anatómiailag formáltak a tökéletes illeszkedés, a kényelem és a szivárgás-védelem elérésének érdekében. A puha, bőrbarát elasztikus oldalsó rész extra biztonságot nyújt a széleken.

Az Attends Soft Miro 6-os és 7-es betétek nagyon erős Quick-Dry nedvszívó maggal rendelkeznek a szárazság és a hosszan tartó védelem biztosítása érdekében, illetve optimális egészséget biztosít a bőrnek a csökkentett pH érték által. A mag szagvédelmet is nyújt, mivel egyaránt magába zárja a folyadékot és a kellemetlen szagokat is.

A betétek a hátsó oldalukon ragasztószalaggal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a betét a helyén maradjon és általa csökken a szivárgás esélye. A betétek normál fehérneművel is hordhatók.
Minden Attends Soft betét légáteresztő hátsó borítással rendelkezik az egészséges bőr és a még magasabb kényelem érdekében.