A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Attends Soft Normal 2 (413 ml)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Attends Soft Normal 2 (413 ml) 1 darab

1 darab

V

47 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0930

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Új Attends Soft betétek könnyű vizeletinkontinenciára

Az új Attends Soft kisbetétek többféle nedvszívó fokozatban kaphatók (0-tól 3-as fokozatig), melyek védelmet biztosítanak a könnyű vizeletinkontinenciával rendelkezők számára.

Az Attends Soft betétek erős abszorbens maggal rendelkeznek a szárazság és az extra védelem érdekében. A mag szagvédelmet is nyújt, mivel egyaránt magába zárja a folyadékot és a kellemetlen szagokat is.

Az új Attends Soft betétek vékonyak és diszkrétek. Anatómiai kialakításuknak köszönhetően tökéletes illeszkedést biztosítanak, a kényelem és a szivárgás-védelem elérésének érdekében.

Bőrbarát, nem-kötött felsőrésszel és légáteresztő hátsó borítással rendelkeznek az egészséges bőr és a kényelem érdekében.
A ragasztószalag biztosítja, hogy a betét a helyén maradjon és általa csökken a szivárgás esélye.

A Soft 1-3 betétek már egyesével csomagoltak a magasabb fokú higiénia érdekében, különösen akkor, amikor nem tartózkodik otthon.