A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Attends Soft Super 4 (909 ml)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Attends Soft Super 4 (909 ml) 1 darab

1 darab

V

62 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0930

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Attends Soft betétek középsúlyos inkontinenciára

Az új Attends Soft betétek védelmet biztosítanak a középsúlyos vizeletinkontinenciával rendelkezők számára.

Vékonyak, puha és kényelmes felsőrésszel rendelkeznek. Anatómiailag formáltak a tökéletes illeszkedés, a kényelem és a szivárgás-védelem elérésének érdekében. A puha, bőrbarát elasztikus oldalsó rész további védelmet nyújt a széleken. Hátsó borításuk légáteresztő.
Az Attends Soft betétek nagyon erős Quick-Dry nedvszívó maggal rendelkeznek a szárazság és a hosszan tartó védelem biztosítása érdekében. A mag szagvédelmet is nyújt, mivel magába zárja a folyadékot és a kellemetlen szagokat. Optimális egészséget biztosít a bőrnek a csökkentett pH érték által.

A betétek két kis ragasztószalaggal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a helyükön maradjanak és ezáltal csökken a szivárgás esélye. A betétek normál fehérneművel hordhatók.