A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

B 4021

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0912030603 - Gördíthető szobai WC-k fékkel
hirdetés

B 4021 1 darab

1 darab

V

42 932 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív09120306

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A szoba WC az önellátásra tartósan képtelen mozgáskorlátozottak szobai használatára otthoni, szociális intézménybe és kórházi használatra készülő segédeszköz. Gördíthető kivitel, a hátsó kerekeken rögzítő fékkel. Jól tisztítható műanyag ülés és kárpitozott háttámla, kartámasz és üléstakaró. Felhajtható műanyag lábtartók, gumi ütközők, fix kartámlák.
A kárpitozott üléstakaróval szobai székként, ennek levételével szobai WC-ként használható eszköz. A műanyag vödör eltávolításával a WC fölé helyezhető, ill. WC fölé tolható anélkül, hogy közben a betegnek ki kellene szállnia belőle. A műanyag vödör az ülés alatti sínbe hátulról tolható be, illetve húzható ki.

Műszaki adatok:
Terhelhetősége: 100 kg
Beülő magasság: 48 cm
Beülőszélesség: 43 cm
Súly: 12 kg
Hosszúság: 88,5 cm
Szélesség: 53 cm
Magasság: 93,5 cm
Műanyag ülés és háttámla- könnyen tisztítható és fürdetéshez is alkalmas!
Felhajtható lábtartók
Fix kartámlák
Gördíthető