A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

B-4215 Quickie aktív kerekesszék

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 1221060903 - Kétkezes, hátsókerék-meghajtású, merevvázas aktív kerekesszékek
hirdetés

B-4215 Quickie aktív kerekesszék 1 darab

1 darab

V

1 074 849 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív12210609

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

GYSE EÜ emelt

EÜemelt1221060903

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A B-4215 új színt hoz a kerekesszékek világába. Vonalai könnyedek, nyitottak, a forma és a funkció tökéletes harmóniáját nyújtja felhasználójának. A háttámla dönthető, magassága 25 és 47,5 cm között állítható. Tolókar nélkül, rövidített, normál, esetleg lehajtható kivitel választható. Kivehető hátsó kerekekkel rendelkezik. A beülőszélessége, és mélysége választható 30 és 50 cm között. Egy- illetve kétrészes lábtartóval rendelhető. A kerékre hajló, belül bélelt nadrágvédő, sárvédő alapfelszereltség, de igény szerint felszerelhető akár magasságban állítható könyöklővel is. Az első kerék méretválasztéka: 3",4",5",6". Normál, lágyított, levegős, illetve ledes villogós futófelülettel, műanyag vagy alumínium felnivel. A hátsó kerék méretválasztéka: 22", 24",26". Választható acél, aluminium, könnyített felnivel, sima vagy erősen bordázott, defekttűrő levegős, esetleg tömör gumival is. Kivitele fekete, sötétkék, világoskék, piros, lila, rózsaszín kárpitszínből, illetve 27 féle vázszínből választható egyedi kombinációban.
Terhelhetősége max. 120 kg, a kerekesszék önsúlya minimum 9,5 kg kerekekkel együtt.