A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

B-4215/K Quickie összecsukható aktív kerekesszék

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

B-4215/K Quickie összecsukható aktív kerekesszék 1 darab

1 darab

V

1 062 617 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív12210609

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

GYSE EÜ emelt

EÜemelt1221060906

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A B-4215/K többféle vázszerkezettel készül. Válassza Ön a könnyed vonalvezetésűt vagy a klasszikus kivitelűt a forma és a funkció tökéletes harmóniáját nyújtja felhasználójának. A háttámla magassága 25 és 47,5 cm között állítható. Tolókar nélkül, rövidített, normál, esetleg lehajtható kivitel választható. Kivehető hátsó kerekekkel rendelkezik. A beülőszélessége, és mélysége választható 20 és 50 cm között. Egy- illetve kétrészes lábtartóval rendelhető. A kerékre hajló, belül bélelt nadrágvédő, sárvédő alapfelszereltség, de igény szerint felszerelhető akár magasságban állítható könyöklővel is. Az első kerék méretválasztéka: 3",4",5",6". Normál, lágyított, levegős, illetve ledes villogós futófelülettel, műanyag vagy alumínium felnivel. A hátsó kerék méretválasztéka: 22", 24",26". Választható acél, aluminium, könnyített felnivel, sima vagy erősen bordázott, defekttűrő levegős, esetleg tömör gumival is. Kivitele fekete, sötétkék, világoskék, piros, lila, rózsaszín kárpitszínből, illetve 27 féle vázszínből választható egyedi kombinációban.
Terhelhetősége max. 120 kg, a kerekesszék önsúlya minimum 10 kg kerekekkel együtt.
Ebben a típusban gyerekméretű kivitel is elérhető, illetve egykezes hajtású, jobb vagy balkezes irányítású.