A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

B-4220/SZ

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 1221270303 - Elektromos motorral meghajtott, joystick-irányítású szobai kerekesszékek
hirdetés

B-4220/SZ 1 darab

1 darab

V

843 041 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív122127

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Acél csővázas elektromos kerekesszék színes szinter bevonattal. Korlátozottan utcai (szilárd burkolatú akadálymentesített) használatra, a biztonságos utcai közlekedést a első-hátsó világítás és a hátsó irányjelző lámpák biztosítják. Az irányító egység igény szerint a jobb és a bal oldalon is elhelyezhető, hosszirányba állítható, s a használó igénye és szükséglete szerint programozható. A négy darab fúvott gumis kerék közül a két hátsót 24 V-os elektromos motor hajtja, a meghajtó energiát az ülés alatt elhelyezett 2 db 12 V-os akkumulátor biztosítja. Fokban állítható lábtartóval is rendelhető. A szék az akkumulátorok és az akkumulátor tartók kiemelését követően összecsukható, a kartámlák, a háttámla és a lábtartók kiemelhetők. Automatikus elektromos rögzítőfékkel rendelkezik.
Egyszeri feltöltéssel megtehető távolság: kb. 19 km.
Max. sebesség: 6 km/h.
Kapaszkodóképesség: 17,5%.
Beülőszélesség: 41,46 cm.
Terhelhetőség 125kg

Akkumulátor: Rehab 36AH gondozásmentes akkumulátor (ISO kód:12 24 24 03 03 004