A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Berko JO 30

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Berko JO 30 1 darab

1 darab

V

843 041 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív122127

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A BERKO JO–30 típus „1”–es osztályba sorolt kerekesszék, azaz megfelelően kompakt és irányítható kerekesszék, hogy alkalmas a beltéri használatra, de kialakítása a kültéri használatot nem teszi lehetővé.A kerekesszék beülő szélessége 45 és 60 cm között állítható. A modell tervezésekor három alapvető célkitűzés vezérelte a gyártót: érték, tartósság és megbízhatóság.
A BERKO jO-30 joystick irányítású kerekesszéket kizárólag beltéri használatra ajánljuk. Rendkívül kompakt méretének és jó fordulékonyságának köszönhetően kiválóan használható szűk helyeken, így a lakásban való navigálásra. Egyszerűen és gyorsan négy részre szedhető, ezáltal könnyen tárolható és szállítható. A biztonságos küzlekedést az automatikus mágneses fék segíti.

Műszaki adatok:
Beülőszélesség: 45-62 cm
Teljes szélesség: 59-78 cm
Beülő mélység: 40 cm
Teljes hosszúság: 93,5 cm
Teljes magasság: 93,5 cm
Terhelhetőség: 115 kg
Önsúly: 64,7kg
Max. sebesség: 6 km/h
Hatótávolság:16 km
Fordulási kör: 140 cm
Legnagyobb leküzdhető emelkedő: 6° (10,5%)
Max. küszöb magasság: 3,5 cm
Akkumulátor: 2 db 12V-os