A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Bernafon Inizia 1 CP BTE

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 2145060618 - Fül mögötti hallókészülékek nagyfokútól súlyos halláscsökkenésre digitális jelfeldolgozással, IV. csoport
hirdetés

Bernafon Inizia 1 CP BTE 1 darab

1 darab

V

152 400 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív21450606

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

GYSE EÜ emelt

EÜemelt2145060618

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

GYSE EÜ kiemelt

EÜkiemelt2145060618

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A speciális jelfeldolgozású svájci hallókészülék

Bernafon Inizia 1 CP BTE

fül mögötti kialakítású, nagyfokú hallásvesztésre

Az Inizia 1 CP BTE készülék a Bernafon legújabb és legmodernebb hallókészülék családjának tagja, mely az egyedülálló csatornamentes technológiát, a legmodernebb kommunikációs lehetőségeket és kényelmi funkciókat vonultatja fel. Több olyan világszabadalmat tartalmaz, melyet a Bernafon fejlesztett ki az tudományos kutatásai során.

Ebben a készülékben a személyre szabhatóság oly mértékű, hogy a jelenleg a hallókészülék piac egyik legjobb készülékének tekinthető. A rendelkezésre álló technológia révén sokkal tisztább hangzást és sokkal jobb beszédértést biztosít felhasználójának. Ez különösen igaz az összetett, nehezített hallási helyzetekben, komplikáltabb hallásvesztéseknél is, illetve az általánostól eltérő készülék-elfogadású ügyfeleknél is. Tapasztalható a készülék használatakor, hogy a hallássérültek beszéd megértési képessége jelentősen javult, két készülék viselésekor a beszédaudiometriás méréssel mérve kivételesen magas eredményeket ad, az egyéb technológiákkal összevetve.

A legfőbb előnyök, melyeket a Bernafon Inizia 1 CP BTE hallókészülék nyújt:

ChannelFreeTM (Csatornamentes) jelfeldolgozás

Minden Bernafon hallókészülék a szabadalmaztatott Bernafon ChannelFreeTM jelfeldolgozást használja, mely kiemelkedően gyors és pontos reagálást tesz lehetővé a készülék számára (a digitális, más elven működő erősítőkhöz képest pontosabb és torzításmentesebb a hangzása).
A jelfeldolgozás másodpercenkénti 20.000 alkalommal elemzi és finomítja a külső hang viszonyoknak megfelelően a phonémák szintjén hangerősséget (ez gyorsabb, mint adott helyzetben az ügyfél reagálása egy hangváltozásra). Különösen a halk és rövid hangok esetében (pl. „T”) ez a sebesség biztosítja, hogy minden egyes hangzó a megfelelő szintre legyen az ügyfél számára erősítve. Más rendszerek a beszédet erősítésben csak szótag-szinten követik, így ezek erősítők 1-1 hangot nem képesek külön-külön erősíteni, ezáltal a beszéd megértését erősen csökkentik.
A ChannelFreeTM rendszer minden hangot képes (feldolgozási sebességének köszönhetően felerősíteni a szükséges szintre, így a kimondott szó minden hangja érthető hangerőn jut az ügyfél fülébe és pontosabb, jobb beszédértést nyújt számára.
A készülék a lehető legnagyobb gyorsasággal reagál minden változásra, így minden időpillanatban a legjobb beszédértést, hallási teljesítményt és viselési élményt nyújtja.

8 kHz széles frekvenciatartomány

A Bernafon Inizia kitűnő hangminőséget nyújt nagyon széles frekvenciatartományban - 8 kHz hangmagasságig (ezzel pl. természetesebbé válik a zenehallgatás).


Hatékony és villámgyors feeback kezelés (sípolás gátló és megelőző rendszer)

Az alkalmazott Adaptive Feedback Canceller feedback kezelés: A készülék akusztikus gerjedését adaptív beavatkozás révén megakadályozza, ezzel elkerülhető a beszédértés és készülék viselés egyik legjelentősebb problémája a sípolás. Ezáltal a készülék elem fogyasztása is csökken, mert a kevesebb és rövidebb feedback kezelés kevesebb energia felhasználást is jelent.

Multi környezet program

Minden helyzetben aktiválja - az adaptív lehetőségek révén - a legideálisabb üzemmódot (a hallási helyzethez igazodóan pl. az iránymikrofon mód, a zajszűrés, halkzaj kezelés aktiválásával). A környezet megváltozásakor azonnal elemzi a hallási helyzetet, kiválasztja és aktiválja a személyre szabott legideálisabb beállításokat és funkciókat a lehető legjobb beszédértés és még nagyobb készülék viselési kényelem érdekében. Az állítás szinte azonnal megtörténik anélkül, hogy bármilyen zavaró interferenciát érzékelne a készülék viselője.

Zajkezelési rendszerek

Az Inizia készülékekben a zajkezelés és beszédkiemelés egy többszintű, rendkívül hatékony rendszer segítségével történik, melynek alkotóelemei a következők:
- Az Adaptive Noise Reduction (adaptív zajcsökkentő) egy nagysebességű moduláció alapú algoritmus. Képes követni a bejövő jelek (pl. beszéd) gyors változásait és ezekre gyors válaszokat adni, felismerve a jel/zaj arány alakulását. A rendszer megszünteti a zaj összetevőket úgy, hogy a beszéd és információ érétkes tartalma megmarad. Ezáltal a beszédértés javítása mellett rendkívüli komfortot is biztosít a használó részére.
- Természetes kényelmet nyújt az adaptív Soft Noise Manager (halkzaj kezelés). A továbbfejlesztett funkció beszéd központú működése során. Automatikusan kiszűri az alacsony intenzitású, de nem hasznos hangokat a beszéd mellől (pl. ventilátor, számítógép hangja) és azokat nem erősíti fel, ezzel még kényelmesebb készülékviselést és még jobb beszédértést nyújtva.

Multi microphone system - több mikrofonos kialakítás

Több mikrofonos kialakítása - adaptív működéssel biztosítja a jobb beszédértést, zajforrás meghatározást. Az Inizia készülékben elérhető a irány érzékelés lehetősége – a hangok forrásának legpontosabb meghatározásáért.

OASIS 18. - készülékprogramozás

A készülékek a már jól ismert OASIS plus illesztő szoftverrel állíthatók, az automatizált beállításnak köszönhetően nagyon gyors és pontos beállítást lehetővé téve. A még jobb készülék beállításnak, személyre szabhatóságnak a súlya megnő a különleges ügyfél igények, bonyolultabb hallásgörbék esetén. Interaktív kliens funkciója egyedülállóan segíti a szakembereket a gyors és hatékony illesztésben a nagyothallók aktív közreműködését is biztosítva, szükség esetén.

Life Style – egyénre szabott készülék beállítás

Életstílus alapján történő készülék finomhangolás teszi a Bernafon Inizia készülékeket még inkább versenyképessé (az ügyfél egyéni igényeinek maximális figyelembevételével illeszthető a készülék). Az ügyfél egyéni igényeinek adataiból beállítási preferenciákat képes a programozó szoftver alkotni.