A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Biofit 42

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Biofit 42 1 darab

1 darab

V

40 128 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0612090606

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A térdortézist térdműtét utáni postoperatív ellátásra, oldalszalag sérülések konzervatív kezelésére, kereszt- és oldalszalag pótló műtétek utáni rögzítésre használjuk.
A térd természetes mozgását követő, szabályozható mozgásterjedelmű sínezettel ellátott térdrögzítő. A sínre szerelt egyoldali műanyag hosszított támaszokkal, térdízületi ellenoldali támasszal, 6 hétnél hosszabban tartó rögzítésre alkalmas ortézis.
A comb alsó kétharmadát és a lábszár felső kétharmadát álneoprén gumiszövetből készült, nyitható tépőzáras hevederekkel rögzíthető (zárható) kettő db tokból és az azokat kétoldalt összekötő, több tengelyű, mozgásterjedelmében szabályozható sínezetből áll.
A térdízület flexiós-extensiós mozgását a kívánt (beállítható) mértékig teszi lehetővé. Az ízület oldalirányú mozgathatóságát a masszív kivitelű- és hosszú erőkarú sínezet gyakorlatilag teljes mértékben megakadályozza.
Használata, kezelése a mellékelt használati útmutatóban megtalálható.