A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Canesflor probiotikus hüvelykapszula

orvostechnikai eszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Canesflor probiotikus hüvelykapszula 10x

10x

VN

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Leírás

A hüvelyi mikroflóraként ismert mikroorganizmusok természetes egyensúlyát nagyrészt a laktobaktériumok biztosítják. Ez az ökoszisztéma segít fenntartani a hüvely természetes környezetét. Számos olyan tényező van, mint pl. az antibiotikumok használata, hormonális változások és az életmódhoz kapcsolódó bizonyos tényezők (például a szűk ruházat, műszálas fehérnemű, illetve az agresszív szappanok és tisztálkodószerek használata az intimterületeken), amelyek megváltoztathatják a hüvely mikroflóráját a laktobaktériumok számának csökkentése révén, elősegítve ezzel a hüvelyi fertőzések kialakulását.
A nyálkahártya fertőzésekkel szembeni védelem érdekében fontos tehát a laktobaktériumok optimális szintjenek fenntartása, mivel a laktobaktériumok védőgátat képeznek és ezáltal fenntartják a megfelelő pH-értéket.
Ismétlődő hüvelyi fertőzések eseten (például visszatérő hüvelygomba) a megfelelő gyógyszeres kezelés befejezését követően, a Canesflor probiotikus hüvelykapszula azonnali (pl.: másnap elkezdett) használata segíthet megelőzni a fertőzés ismetelt kialakulását.
A Canesflor probiotikus hüvelykapszula egy gyógyászati segédeszköz, mely nagy számban tartalmaz Lactobacillus plantarum PI 17630 baktériumot, amelyre azon tulajdonsága miatt esett a választás, mert képes a hüvely nyalkahártyáján megtapadni és gátolni a hüvely gombás és bakteriális fertőzéseinek kialakulását.
A Canesflor probiotikus hüvelykapszula képes megelőzni és meggátolni a kórokozó mikroorganizmusok elszaporodását, megvédve ezzel a hüvelyt a fertőzésektől.
A Canesflor egy keményzselatin probiotikus hüvelykapszula.
ÖSSZETÉTEL: minden kapszula tartalmaz Lactobacillus plantarum P 17630 laktobaktériumok (legalabb 108 UFC mennyiségben), kukoricakeményítőt, mannitot, keresztkötésű karboxi-metil-cellulózt, növényi magnéziumsztearátot, szilicium-dioxidot, zselatint és titán-dioxidot.
ALKALMAZÁS MÓDJA: Este, lefekvés előtt, hanyatt fekvő helyzetben, helyezzen fel egy hüvelykapszulát mélyen a hüvelybe. A felhelyezés megkönnyítése érdekében a kapszulát kissé be is nedvesítheti.
ALKALMAZÁS GYAKORISÁGA: Naponta 1 kapszula, 6 egymást követő napon. Ezt követően használja a kapszulát heti 1 alkalommal.
FIGYELMEZTETÉS: KIZÁRÓLAG HÜVELYI HASZNÁLATRA. Ne nyelje le!
Annak érdekében, hogy a buborékcsomagolásból történő kivétel során a kapszula ne sérüljön meg, javasoljuk, hogy a kapszulát a végénél nyomja meg és ne a közepénél.
A termek gyermekektől elzárva tartandó.
A termék használatával kapcsolatban semmilyen konkrét ellenjavallat nincs. Amennyiben a készítmény valamely összetevőjére érzékeny, ne használja a terméket.