A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Chrisofix Carpalis alagút szindróma ortézis - éjszakai

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0606090603 - Műanyag csuklórögzítők
hirdetés

Chrisofix Carpalis alagút szindróma ortézis - éjszakai 1 darab

1 darab

V

16 066 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív060609

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A Chrisofix külső rögzítő csukló ortézis jobb-bal oldali méretsorozatban készül. A csukló nyugalomba helyezésére szolgál sérüléseket követően, vagy műtétekhez kapcsolódva, adott esetben az elsődleges gipsz eltávolítása után. Konzervatív kezelésként a csukló gyulladásos (pl. ín- vagy ínhüvelygyulladás) és degeneratív állapotaiban funkcionális (nappali - Basic) és pihentető (éjszakai – Forte) sínként egyaránt javasolható. Jól alkalmazható adjuvans therápiaként Sudeck dystrofiában, carpal tunnel szindrómában, valamint a kézsebészeti beavatkozásokat követő rehabilitációs periódusban.
A termék anyaga mindkét oldalon polietilén habbal bevont, bordázással merevített alumíniumlemez. A bőrrel közvetlenül érintkező felület pamut-textíliával laminált polietilén hab. A záróelem tépőzár.