A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Chrisofix Nyeregízületi ortézis - éjszakai

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Chrisofix Nyeregízületi ortézis - éjszakai 1 darab

1 darab

V

16 066 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív060609

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Az ortézis a hüvelykujj nyereg (TMC)- és alap (MCP) ízületének nyugalomba helyezésére szolgál sérülések, gyulladásos, vagy degeneratív megbetegedések esetén. Különösen alkalmas a nyeregízület degeneratív elváltozásinak (rhizarthrosis) és a hüvelykujj (ínhüvely) gyulladásos panaszainak (pl. de Quervain syndroma) kezelésére, valamint a hüvelykujj sérüléseinél, törés utáni állapotaiban, és a hüvelykujjon, valamint a radiális csuklótájon végzett műtéteket követően.

A termék anyaga mindkét oldalon polietilén habbal bevont, bordázással merevített alumíniumlemez. A bőrrel közvetlenül érintkező felület pamut-textíliával laminált polietilén hab. A záróelem tépőzár.