A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Coloplast Alterna extra tapadású, enyhén konvex alaplap 40 mm

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0918140303 - Alaplapok kétrészes zsákokhoz (normál méret)
hirdetés

Coloplast Alterna extra tapadású, enyhén konvex alaplap 40 mm 1 darab

1 darab

V

760 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív091814

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Átlátszó tapadó alaplap kétrészes sztómaterápiás rendszerekhez. A tapadó felszín az Alterna termékeken alkalmazott svájci-tekercs módon készül, átlátszóságával eltér Coloplast egyéb alaplapjaitól. Két fő összetevő elemből áll; spirális zónából és külső perem zónából:. Spirális zónaelemei egy barna és egy átlátszó ragasztó. A barna ragasztó kiegészítőket tartalmaz a nedvesség felszívásához és a megkötéséhez. Az átlátszó ragasztó felszívási kapacitása kisebb, mint a barnáé. Külső perem zóna elemei az átlátszó ragasztó, kiegészítve a tapadás érdekében, továbbá tartalmaz nedvesség-felszívót és kötőanyagot. A ragasztók összetétele olyan, hogy nagyon magas tapadással és összességében mérsékelt vízfelszívó képességgel rendelkeznek használat során a sztómából ürülő erodáló hatásokkal szembeni nagyfokú ellenállás biztosítása érdekében. Ugyanakkor, használat során képes gyorsan ráilleszkedni a bőrhöz.
Az alaplap rézsútos, hullámos szélekkel rendelkezik, azt hajlékonnyá téve. Az átlátszóság nemcsak megkülönbözteti a terméket a többi terméktől, hanem a diszkréció érzését is biztosítja a felhasználó számára.
Használat során az alaplap közepétől kifelé megduzzad a nedvességfelvétel miatt.
Kivágási segédlet: körvonalakkal és számokkal – inch-ben és mm-ben – 5 mm-es közönként jelölve.
Formatervezés- Konvex héj : Altrena Convex Light enyhén konvex héj átlátszó és lágy anyagú. Mélysége 5,5 mm
A tapadó felszínt az eltávolításához használható füllel látják el.
.