A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Coloplast Alterna extra tapadású, enyhén konvex alaplap 60 mm

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Coloplast Alterna extra tapadású, enyhén konvex alaplap 60 mm 1 darab

1 darab

V

760 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív091814

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Átlátszó tapadó alaplap kétrészes sztómaterápiás rendszerekhez. A tapadó felszín az Alterna termékeken alkalmazott svájci-tekercs módon készül, átlátszóságával eltér Coloplast egyéb alaplapjaitól. Két fő összetevő elemből áll; spirális zónából és külső perem zónából:. Spirális zónaelemei egy barna és egy átlátszó ragasztó. A barna ragasztó kiegészítőket tartalmaz a nedvesség felszívásához és a megkötéséhez. Az átlátszó ragasztó felszívási kapacitása kisebb, mint a barnáé. Külső perem zóna elemei az átlátszó ragasztó, kiegészítve a tapadás érdekében, továbbá tartalmaz nedvesség-felszívót és kötőanyagot. A ragasztók összetétele olyan, hogy nagyon magas tapadással és összességében mérsékelt vízfelszívó képességgel rendelkeznek használat során a sztómából ürülő erodáló hatásokkal szembeni nagyfokú ellenállás biztosítása érdekében. Ugyanakkor, használat során képes gyorsan ráilleszkedni a bőrhöz.
Az alaplap rézsútos, hullámos szélekkel rendelkezik, azt hajlékonnyá téve. Az átlátszóság nemcsak megkülönbözteti a terméket a többi terméktől, hanem a diszkréció érzését is biztosítja a felhasználó számára.
Használat során az alaplap közepétől kifelé megduzzad a nedvességfelvétel miatt.
Kivágási segédlet: körvonalakkal és számokkal – inch-ben és mm-ben – 5 mm-es közönként jelölve.
Formatervezés- Konvex héj : Altrena Convex Light enyhén konvex héj átlátszó és lágy anyagú. Mélysége 5,5 mm
A tapadó felszínt az eltávolításához használható füllel látják el.