A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Curi-Med nedvszívó sebpárna, steril 20 x 30 cm

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0233031503 - Nedvszívó sebpárnák, lapok, steril 20x20 cm-től
hirdetés

Curi-Med nedvszívó sebpárna, steril 20 x 30 cm 1 darab

1 darab

V

216 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0233

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A Curi-Med nedvszívó párna kék, vízlepergető hátlappal, az erősen váladékozó sebek ellátására. Puha és nagy kapacitású kötszer nedvszívó maggal, mely magába szívja és szétteríti az exudátumot. A kék vízlepergető hátlap csökkenti a szivárgás veszélyét.

A kötszer belső része puha, nem tapadó. A hátlap légáteresztő, mely tulajdonságok együttesen magas komfortérzetet biztosít a páciens számára. A kötszer nagy mennyiségű sebváladékot képes magába szívni. Nedvszívó képesség: 400 g/m2. Nedvszívó kapacitás: a saját súly nyolc-tízszerese.

A Curi-Med Nedvszívó párna költséghatékony megoldás napi/gyakori kötéscserét igénylő fertőzött és erősen váladékozó sebek esetében. A kötszer nem darabolható, felhelyezése kötésrögzítő pólyát vagy tapaszt igényel. Egyesével fóliába csomagolva, dobozban a könnyebb kezelhetőség érdekében. Etilén-oxiddal sterilizálva.

Egyesével, sterilen csomagolva.

Kiszerelés: 20 db / csomag
120 db / karton