A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Dansac Nova1

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0918040303 - Egyrészes, öntapadó, zártvégű, hidrokolloid zsákok (normál méret)
hirdetés

Dansac Nova1 1 darab

1 darab

V

436 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív091804

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Dansac Nova 1

A Dansac Nova 1 zárt zacskókat kolosztómásoknak tervezték. Nemcsak a jól ismert GX hidrokolloid tapadó felülettel látták el, hanem olyan filterrel is, ami nem engedi a kellemetlen szagokat átáramolni, valamint csökkenti a vákuumosodás és ballonosodás veszélyét. A zacskó mindkét oldalát vízlepergető, nem-szőtt anyaggal borították be.
• Zárt zacskó
• Tesztszínű és átlátszó
• Normál, Maxi és Mini

Termékleírás
Szűrő: A Nova kettős szűrője 100%-ban orvosi szénből készült, és 71 liter gáz megkötésére képes. A külső fóliaborítás megakadályozza, hogy a szűrőn keresztül váladék ürüljön és védi a szűrőt a külső nedvességtől. Több rétegű film védi a szűrőt.
Külső borítás: A Dansac Nova 1 zacskónak puha, nem-szőtt, vízlepergető anyag borítása van.
Tapadó felület: Elvékonyodó (a sztóma körül vastagabb és a szélek felé vékonyodik) a szélénél 0,3 mm, míg a sztómához közeli részen 0,7mm vastagságú.
A tapadó felület összetevői: CMC, polyisobutilén, pektin, zselatin és pamutszálak.
Zacskó anyaga: A dombornyomású belső felületnek köszönhetően apró légtasakok vannak, amik csökkentik a zacskó sztatikus feltöltődését és a fólia összetapadását, valamint minimálisra csökkentik a zajt.