A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Duratwix Lingo Cuff beszédképes, mandzsettás légcsőkanül, rostázott (2 db belső kanül), steril

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0915030303 - Beszédszelepes műanyag kanülök
hirdetés

Duratwix Lingo Cuff beszédképes, mandzsettás légcsőkanül, rostázott (2 db belső kanül), steril 1 darab

1 darab

V

34 020 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív09150303

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A Duratwix LINGO CUFF légcsőkanül rostázott így használata mellett is lehetséges a beszéd. A külső kanül pajzsa 360 fokban képes elmozdulni, így viselőjének mozgását jobban tudja követni ezáltal kényelmesebb a viselése. A két belső kanül közül az egyik forgó UNI 15 mm-es csatlakozóval rendelkezik, a másik sima UNI 15 mm-es csatlakozóval. A sima UNI csatlakozójú belső kanül fenesztrált. Ezekhez a csatlakozókhoz pl műorrot lehet csatlakoztatni. A termék dobozában található még egy obturátor és egy kanültartó pánt is. A Duratwix LINGO CUFF kanülön egy alacsony nyomás mandzsetta is található. Ez a változat a mesterséges lélegeztetésre szoruló betegeknek ajánlott, akiknél magas az aspiráció veszélye. A mandszetta megfelelő nyomásra való felfújásához használjon mindig manométert.

hirdetés

Interakciók

Duratwix Lingo Cuff beszédképes, mandzsettás légcsőkanül, rostázott (2 db belső kanül), steril