A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Duratwix Lingo Cuff beszédképes, mandzsettás légcsőkanül, rostázott (2 db belső kanül), steril

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Duratwix Lingo Cuff beszédképes, mandzsettás légcsőkanül, rostázott (2 db belső kanül), steril 1 darab

1 darab

V

34 020 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív09150303

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A Duratwix LINGO CUFF légcsőkanül rostázott így használata mellett is lehetséges a beszéd. A külső kanül pajzsa 360 fokban képes elmozdulni, így viselőjének mozgását jobban tudja követni ezáltal kényelmesebb a viselése. A két belső kanül közül az egyik forgó UNI 15 mm-es csatlakozóval rendelkezik, a másik sima UNI 15 mm-es csatlakozóval. A sima UNI csatlakozójú belső kanül fenesztrált. Ezekhez a csatlakozókhoz pl műorrot lehet csatlakoztatni. A termék dobozában található még egy obturátor és egy kanültartó pánt is. A Duratwix LINGO CUFF kanülön egy alacsony nyomás mandzsetta is található. Ez a változat a mesterséges lélegeztetésre szoruló betegeknek ajánlott, akiknél magas az aspiráció veszélye. A mandszetta megfelelő nyomásra való felfújásához használjon mindig manométert.

hirdetés

Interakciók

Duratwix Lingo Cuff beszédképes, mandzsettás légcsőkanül, rostázott (2 db belső kanül), steril