A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Egyéni műszem

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0630210606 - Egyedi méretvétel alapján egyedileg készített műszemek
hirdetés

Egyéni műszem 1 darab

1 darab

V

158 750 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0630210606

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Microsonic Labor Kft.
H-1111 Budapest, Bartók Béla út 46.,
Telefon: +36 1 209 64 90,
E-mail: microsonic@microsonic.hu, szakuzlet@microsonic.hu
Internet: http://www.microsonic.hu

A már küvettában előre elkészített műszemtestet kiválasztjuk - a beteg szemüregének megfelelő méretben - és méretre csiszoljuk. A kiválasztott színű íriszt lekerekítve, a testre ragasszuk és simára polírozzuk.
Ezután a sclerat erezzük majd a száradás után izoláljuk és simára csiszoljuk. A félkész szemtestet újra átnézzük, tökéletesen simára csiszoljuk és tisztára töröljük. Ezután egy masszával (superacryl por+folyadék) bevonjuk, küvettába zárjuk, préseljük, lassú lángon forráspontig melegítjük, majd 45 percig főzzük. Főzés után szabad levegőn hűlni hagyjuk és karcmentesre csiszoljuk, polírozzuk. Minden egyes termék megfelelőségét ellenőrizzük. Az elkészült műszemnek egyenletesnek kell lennie, nem lehet rajta éles perem, sorja. Fontos feladat technikusaink számára a műszem egyezőségének ellenőrzése a megrendelőlapon rögzítettek alapján. A műszemet a csomagoláson címkével látjuk el, mely mellé minden esetben használati utasítást teszünk.