A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Eurochair 1.850

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Eurochair 1.850 1 darab

1 darab

V

111 079 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív12210606

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

GYSE EÜ emelt

EÜemelt1221060603

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Könnyű alumíniumötvözetből készült, formatervezett, ergonómikus, adaptív kerekesszék.
Az erősített vázszerkezet első és hátsó eleme teleszkópos kialakítása révén különböző ülésmélység beállításokat tesz lehetővé. Alapfelszereltségként állítható tengelydőlésű (bolygó) kerékkel és állítható magasságú hátsó kerékkel kínáljuk, mely egy mozdulattal kivehető (patent-tengely). Az ülés és a háttámla erős, poliészter szövetből készült. Többféle méretű és típusú abronccsal (elöl 6`, 7`, 8`, hátul 22` és 24`) és kartámasszal (lépcsős, csapott, hosszú, vagy akár ruhavédővel együtt felhajtható) rendelhető. Háttámla csöve egyenes és lumbális hajlattal ellátott kivitelben létezik. Súlya kompletten 15,5 kg, kivett hátsó kerekekkel, kartámasz és lábtartó nélkül kb. 9 kg. A váz smaragd- és moszatzöld, sötét lila, tengerkék, fekete (új!) és bordó színekben, a huzat fekete színben kapható. Teljes szélessége összecsukott állapotban ruhavédővel csak 28 cm, karfás változatban 32 cm, így az autóban a vezető ülés mögött is könnyen elhelyezhető.