A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Szponzorált termék

GARMASTAN zsírmentes mellbimbóvédő krém guajazulénnel

egyéb termék (kozmetikum)

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

GARMASTAN zsírmentes mellbimbóvédő krém guajazulénnel 20x

20x

VN

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Leírás

Szoptatás idején a készítmény segít ápolni és védeni az érzékeny és sebes mellbimbót.
Összetevők: PEG-8, PEG-75, aqua, sorbitol, sodium metabisulfite, guaiazulene, cetylpiridinium chloride.
Jellemzők: Semleges illatú, zsír- és színezőanyag-mentes, nem tartalmaz illatanyagokat és lanolint; testhőmérsékleten hamar megolvad és könnyen felvihető a legérzékenyebb bőrre is; könnyen lemosható.
Hatás: Ápolja és védi a mellbimbó és a bimbóudvar bőrét, gyulladás csökkentő hatású, rugalmasan és selymesen tartja azt; megelőzi a kis bőrrepedések képződését. Vegán.
Alkalmazás: A krémet minden szoptatás után vékony rétegben kell felvinni a mellbimbóra és bimbóudvarra. Normál körülmények között (max. napi 10x) biztonságos a csecsemő számára a mell előzetes lemosása nélkül. Érzékeny mellbimbó esetén egy steril mullpólyát, vagy szoptatási betétet is be lehet kenni. Nagyon érzékeny mellbimbó esetén javasolt a krém napi 1x felvitele már a várandósság 8. hónapjától kezdődően.