A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

J-98 (Ortetika)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0448150303 - Csípőtornáztatók
hirdetés

J-98 (Ortetika) 1 darab

1 darab

V

44 450 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív04481503

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Rendelhető olyan esetekben, amikor a csípőízület és térdízület mozgás engedélyezett, nyújtó tornagyakorlatok végzésével. Olyan csípőműtétek után, amikor az alsó végtagot korán tornáztatni szeretnék, érdemes ezt a készüléket rendelni. Egyrészt súrlódáscsökkentésével megkönnyítjük a csípőízület mozgását, másrészt a végtag passzív kirotációját megakadályozzuk. Indikáció: Csípőízületi kontraktúra kezelésére
A készülék a lábszárat és a lábat befoglaló hátsó műanyagvályú, melynek hátsó felszínére a sarok magasságában haránt irányú tengely van szerelve. A tengely végein egy-egy görgő található. A készülékben a lábat és a lábszárat tépőzárak rögzítik. Felcsatolás után a csípő behajlításakor a sarok a görgőkön gurul.
Használata, kezelése a mellékelt használati útmutatóban megtalálható.