A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Ortopedia Allround 900 C

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 1221270306 - Elektromos motorral meghajtott, joystick-irányítású utcai kerekesszékek
hirdetés

Ortopedia Allround 900 C 1 darab

1 darab

V

913 208 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív122127

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Kis méret, fordulékonyság és stabilitás, erős meghajtás és praktikus elektronika jellemzi. A korszerű megjelenésű, kis méretű (60 cm széles és kb. 85 cm fordulókörű), és dinamikus meghajtású (2 x 220 W motorral) eszköz mind beltéri, mind kültéri használatra egyaránt alkalmas. A kényelmes utazás érdekében a hátsó felfüggesztés rugókon támaszkodik, az első kerekek pedig rugalmas bakon nyugszanak.
A programozható vezérlő elektronika segítségével a fogyatékosság fajtájához és mértékéhez megfelelően állíthatók be az eszköz menettulajdonságai és a joystick érzékenysége. A beállítást könnyen kezelhető nyomógombok és egyértelmű szimbólumok teszik lehetővé.
Az ülésszélesség 38 és 60 cm között beállítható az oldaltámaszok segítségével, az ülésmélység 40 és 47 cm között választható a háttámla helyzetétől függően. A háttámla alap kivitelben 30 fokig (opcióként gázrugókkal 30 fokig, elektromosan 60 fokig) dönthető. A kartámaszok magassága 18-25 cm között és a vezérlő doboz helyzete beállítható. Kapható normál magasságban állítható és szögben emelhető (módosított) lábtartóval is, sőt a normál lábtartó oldalanként akár 3 cm-rel kijjebb helyezhető. Az elektromos meghajtású kerekesszék teljes súlya kiépítettségtől függően kb. 85 kg, terhelhetősége 130 kg. A meghajtó kerekek 12 ½”-osak, a bolygókerekek 9”-os tömörek.

Minden esetben közlekedésbiztonsági eszközökkel felszerelve (energiatakarékos LED-es világítás, LED-es irányjelző, elakadásjelző és kürt), 50 Ah zárt (zselés) akkumulátorral és csomagtartóval együtt szállítjuk.
A könnyebb ki- és beszállást segítik a teljesen kivehető karfák, a szállítást pedig az 50 cm magas teljesen előredönthető háttámla, mivel így jelentősen csökken a mérete.