A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

PM 433

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

PM 433 1 darab

1 darab

V

40 128 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0612090606

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A készülék a lábszár alsó harmadától a comb felső harmadáig érő, sínvázzal erősített, szabad térdmozgást biztosító, tépőzáras rögzítéssel és állítással készülő lábszár- és combmandzsetta. Anyaga elasztikus laminált textil. A lábszár- és combmandzsetta mindkét oldalán végigvonuló oldalsíneket az orvos által meghatározott flexiós és extenziós mozgást biztosító állítható ízület kapcsolja össze. Mozgástartomány: flexió 0-90º, extenzió 0-20º. A készülék első feladását, a sínezet beállítását ill. változtatását minden esetben az orvos javaslata alapján ortopéd technikai szakembernek, vagy szakképesítéssel rendelkező gyógyászati segédeszköz forgalmazónak kell végeznie.
Sínezet beállítása: A sínezet textilborítása nincs végig levarrva, így tapintással megkeressük a nem levarrt részt, és könnyedén kihúzzuk a síneket. A 0º és 90º mozgástartomány közötti 15º – 30º – 45º -60º – 75º értéket a csavar áthelyezésével lehet biztosítani (lásd ábra). A mozgástartomány beállítása után a textilborítás nyílásán a sín visszahelyezhető. Vigyázni kell a jobb- és baloldali sínezet helyes behelyezésére, a síneket ne cseréljük fel!