A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Roho Low Profile két légkamrás antidecubitus ülőpárna

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

hirdetés

Roho Low Profile két légkamrás antidecubitus ülőpárna 1 darab

1 darab

V

111 760 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív1809420306

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Beállítható belső légnyomású ülőpárna kerekesszékbe, felfekvések gyógyítására és megelőzésére.
Megfelelő beállítás esetén használója kb. 1,5 cm teherhordó légrétegen ül, miközben a párna felülete pontosan illeszkedik az ülőfelülethez. Biztosítja a csontos pontok alóli átterhelést, ezzel kiegyenlíti az ülőfelületi nyomást. Az 5 cm magasságú párnába használója kb. 3-3,5 cm-re süllyed be.
A méretét a kerekesszék ülésmérete szerint kell megválasztani. Leggyakoribb méretei: 38, 42, 47 cm-es élhossz, de egyéni szükséglet szerint is rendelhető.
A kétkamrás párnát jobb, és bal oldalon enyhén eltérő nyomással is be lehet állítani, ezáltal az ülőfelület tudatosan billenthető. Kereszt irányban használva csökkenthető a kerekesszékből történő kicsúszás veszélye.
Tartozéka a felül a ruházathoz, alul az üléshez tapadó huzat, valamint pumpa, és javítókészlet.