A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Rollátor, négykerekű, fékes (Meyra)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 1206060303 - Guruló járókeretek
hirdetés

Rollátor, négykerekű, fékes (Meyra) 1 darab

1 darab

V

33 252 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív120606

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

Nagyon stabil felépítésű, nagy terhelhetőségű, jó gördülési tulajdonságú, kicsire összehajtható, könnyen kezelhető fékkel ellátott guruló járókeret.
A könnyebb kanyarodás érdekében a bolygókerekek golyóscsapágyon forognak. A kézifék egyszerűen kezelhető, a fékkart egyik irányba mozgatva (felfele) üzemi fékként, másik irányba (lefele) mozgatva rögzítőfékként használható. A magasságban - 78,5-100 cm között - állítható kéztámaszok elfordulás biztosan rögzítettek. Közöttük 41 cm hely van, a kerekek közt pedig 46,5 cm a lábtér. A járókeret tartozéka a 60 cm magasan elhelyezett ülőke és a levehető drótkosár. Az ülőfelület 42 cm széles és 12 cm mély. Az eszköz teljes súlya 9,5 kg. A járókeret ötvözött acélcsőből készült műanyag szinter bevonattal, a teleszkópos részeken krómozással.