A piros lakattal jelzett tartalmak csak szakmai felhasználók részére érhetők el, a megtekintéshez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával, vagy ha még nem regisztrált, itt megteheti!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy jelen weboldalon nem vásárolhatók meg a készítmények, és forgalmazási helyükről a weboldal üzemeltetője nem tud felvilágosítást adni!

Seni Man Extra (450 ml)

gyógyászati segédeszköz

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

  • 0930042103 - Egyszer használatos hímvesszőpelenkák
hirdetés

Seni Man Extra (450 ml) 1 darab

1 darab

V

75 Ft

TB támogatás

GYSE normatív

Normatív0930

A részletes leírás megtekintéséhez, kérjük, lépjen be PHARMINDEX Fiókjával!

Gyógyszerbiztonsági és terápiás döntéstámogató információk

Betegtájékoztató

A Seni Man urológiai betét a könnyű és közepesen súlyos continentia zavarokkal küzdő személyek számára javasolt,Funkciójuk, hogy megelőzzék a szivárgásokat valamint elnyeljék a nedvességet és a szagokat, ezzel biztonság- és szárazságérzetet biztosítsanak.
A légáteresztő Seni Man urológiai betét az aktív életmódot követő, a diszkrécióval párosuló komfortérzetet és biztonságot becsülő férfiak számára készült. A betét alsó, nedvességgátló rétege –szálfátyolból és légáteresztő PE fóliából álló- laminátum, amelyre a fehérneműhöz történő rögzítésre szolgáló ragasztó került. A betét rögzítésére szolgáló ragasztót szilikonozott papírcsík védi. A betét kíválóan idomul a testhez, aminek köszönhetően láthatatlan az öltözék alatt. Ezen felül rendelkeznek még az alábbi tulajdonságokkal is:

• Anatómiai forma – a testhez történő tökéletes idomulást biztosítja
• Nem zörög – garantálja a diszkréciót és a komfortérzetet
• A betét nedvszívó magja vizelet és szagmegkötő szuperabszorbenssel lett gazdagítva, amely megakadályozza a kellemetlen szagokért felelős baktériumok szaporodását
• Latex mentes - a terméken található valamennyi elasztikus elem elasztikus rostból készül, latex használata nélkül, így az allergiás reakciók kialakulása minimálisra csökken